Hoi! Welkom bij Hallo Mobile.
Hallo Mobile is samengesteld om een ​​uitzonderlijke goed prijs kwaliteit te leveren  van refurbished, nieuwe, tweedehands toestellen, en groot assortiment telefoon accessoires betrouwbare telefoon reparaties  met de beste prijzen en de beste klantenservice. Hallo Mobile is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablet’s, computers en laptops. Onze focus ligt om u de beste prijs te bieden en uw telefoon de beste onderdelen. Goedkoop kwalitatief en meestal klaar terwijl u wacht. Mocht dat niet het geval zijn dan hebben wij een Leentoestel voor u. Dus u blijft bereikbaar terwijl de telefoon wordt gerepareerd. Wij bieden een garantie van 12 maanden op onze originele productenen. Onze technici kunnen de meest voorkomende reparaties binnen 30 minuten uitvoeren. We vervangen uw scherm, lossen cameraproblemen op of vervangen uw batterij. We bieden ook herstel van waterschade, reparatie van printplaten, vervangen van chips en gegevensherstel. Weet u niet zeker wat er aan de hand is? Kom langs en zie ons, wij bieden gratis diagnostiek
 Hallo Mobile telefoonwinkel is gespecialiseerd in het refurbishen/reviseren van Smartphones.
Apple-iPhone ,Samsung, Huawei. gebruikte telefoons geven wij een tweede leven. Goed voor het milieu en professioneel opgeknapt voor u tegen betaalbare prijzen. “Waarom zou u het risico lopen om een ​​goedkope, gebruikte Apple iPhone of iPad te kopen van veilingsites of van iemand die u nog nooit hebt ontmoet de mogelijkheid bestaat dat de telefoon wordt geblokkeerd of gemeld als gestolen? u loopt geen risico bij Hallo Mobile Leerdam wij zijn een vertrouwd Nederlands telefoon winkel KvK ingeschreven en geven garantie op al ons refurbished toestellen.

Bestel via onze webshop

Hallo Mobile

Wat kunnen wij betekenen voor U?

Iedereen maakt het wel eens mee. Uw telefoon valt in het water of op de grond. Scherm kapot! Wat nu? Juist. Hallo Mobile! Wij bieden U een goede en zéker een snelle service aan.

Snelle levering

Wij zorgen er voor dat U binnen no-time weer online bent! Het duurt maar 3 werkdagen tot U uw toestel weer in handen hebt.

Noodhulp

Heeft U uw telefoon zo snel mogelijk nodig? Dan kunnen wij hem repareren terwijl U er bij staat!

Beste kwaliteit

Wij hebben de beste kwaliteit op de markt. Alles is van de 'dealer' gekocht, dus geen gerommel aan uw telefoon!